Reply To: linux compilation error

Accueil Forums Bugs linux compilation error Reply To: linux compilation error

#3078
Mathieu
Invité

I try to compile on another computer with the same error, with a friend we founded the bug.
We run this command in a shell sudo cp -R /usr/include/qt4/QtOpenGL/ /usr/local/Trolltech/QtEmbedded-4.8.4/include/
but after we had got an new error with BonjourService and BonjourRecord, shell said that there are not a type
I put line 23 and 27 on interfaceosc.h in comment to resolve this
and now at the end of compilation I have this error

-L/usr/local/Trolltech/QtEmbedded-4.8.4/lib -lasound -lQtScript -L/usr/local/Trolltech/QtEmbedded-4.8.4/lib -lQtXml -lQtOpenGL -lQtGui -lQtNetwork -lQtCore -lGL -lpthread
/usr/lib/gcc/i686-linux-gnu/4.7/../../../i386-linux-gnu/libQtOpenGL.so: référence indéfinie vers « QX11Info::appVisual(int) »
/usr/lib/gcc/i686-linux-gnu/4.7/../../../i386-linux-gnu/libQtOpenGL.so: référence indéfinie vers « QX11Info::appColormap(int) »
/usr/lib/gcc/i686-linux-gnu/4.7/../../../i386-linux-gnu/libQtOpenGL.so: référence indéfinie vers « qt_x11_preferred_pixmap_depth »
/usr/lib/gcc/i686-linux-gnu/4.7/../../../i386-linux-gnu/libQtOpenGL.so: référence indéfinie vers « QWidget::x11Info() const »
/usr/lib/gcc/i686-linux-gnu/4.7/../../../i386-linux-gnu/libQtOpenGL.so: référence indéfinie vers « QX11PixmapData::QX11PixmapData(QPixmapData::PixelType) »
/usr/lib/gcc/i686-linux-gnu/4.7/../../../i386-linux-gnu/libQtOpenGL.so: référence indéfinie vers « QPixmap::x11Info() const »
/usr/lib/gcc/i686-linux-gnu/4.7/../../../i386-linux-gnu/libQtOpenGL.so: référence indéfinie vers « QWidget::x11Event(_XEvent*) »
/usr/lib/gcc/i686-linux-gnu/4.7/../../../i386-linux-gnu/libQtOpenGL.so: référence indéfinie vers « QX11Info::depth() const »
/usr/lib/gcc/i686-linux-gnu/4.7/../../../i386-linux-gnu/libQtOpenGL.so: référence indéfinie vers « QX11Info::setX11Data(QX11InfoData const*) »
/usr/lib/gcc/i686-linux-gnu/4.7/../../../i386-linux-gnu/libQtOpenGL.so: référence indéfinie vers « QX11Info::display() »
/usr/lib/gcc/i686-linux-gnu/4.7/../../../i386-linux-gnu/libQtOpenGL.so: référence indéfinie vers « QX11Info::visual() const »
/usr/lib/gcc/i686-linux-gnu/4.7/../../../i386-linux-gnu/libQtOpenGL.so: référence indéfinie vers « QX11Info::getX11Data(bool) const »
/usr/lib/gcc/i686-linux-gnu/4.7/../../../i386-linux-gnu/libQtOpenGL.so: référence indéfinie vers « QX11Info::appScreen() »
/usr/lib/gcc/i686-linux-gnu/4.7/../../../i386-linux-gnu/libQtOpenGL.so: référence indéfinie vers « QX11Info::~QX11Info() »
/usr/lib/gcc/i686-linux-gnu/4.7/../../../i386-linux-gnu/libQtOpenGL.so: référence indéfinie vers « QX11Info::QX11Info(QX11Info const&) »
/usr/lib/gcc/i686-linux-gnu/4.7/../../../i386-linux-gnu/libQtOpenGL.so: référence indéfinie vers « QX11Info::operator=(QX11Info const&) »
/usr/lib/gcc/i686-linux-gnu/4.7/../../../i386-linux-gnu/libQtOpenGL.so: référence indéfinie vers « QX11Info::screen() const »
/usr/lib/gcc/i686-linux-gnu/4.7/../../../i386-linux-gnu/libQtOpenGL.so: référence indéfinie vers « qt_x11Handle(QPaintDevice const*) »
/usr/lib/gcc/i686-linux-gnu/4.7/../../../i386-linux-gnu/libQtOpenGL.so: référence indéfinie vers « qt_x11Info(QPaintDevice const*) »
/usr/lib/gcc/i686-linux-gnu/4.7/../../../i386-linux-gnu/libQtOpenGL.so: référence indéfinie vers « qt_x11Data »
collect2: erreur: ld a retourné 1 code d'état d'exécution
make: *** [IanniX] Erreur 1

Any ideas ?

© IanniX Association

Qu'est-ce que IanniX ? | Téléchargement | Showcase | Forum | Recherche | À propos